; ;
 
0,00 €
Sie haben keine Artikel im Korb.

Successful Restaurant Design

Artikelnr.: 121859
Autor/Hrsg. Baraban, Regina / Durocher, Joseph
Artikeltyp Titel
Herausgeber Baraban, Regina / Durocher, Joseph
Erscheinungsjahr 2010
Auflage 3. Aufl.
Seiten 304 Seiten, zahlr. farb. u. s/w Abb., Pläne
Format Geb 21,5 x 28 cm
Sprache englisch
Produktart Bücher
Verlag .
AktVKPreisNettoManuell 78,41
AktVKPreisNettoUSDManuell 87,8
ISBN/ISSN 9780470250754
ISBN_MitManuell 978-0-470-25075-4
AktuellSubspreisManuell Nein
HasMarktschreierInfoManuell Nein
Text engl.
The design of a restaurant plays a critical role in attracting and keeping customers. To create a successful restaurantinterior, designers must understand the technical side of arestaurant operation and know how to create an ambience that satisfies a restaurant's owner and clientele. Successful Restaurant Design provides a comprehensive, up-to-date introduction to the process of restaurant design. This edition adds coverage of sustainable design to support a green menu andtechnological advances in kitchen equipment.

Sicherheitshinweis:
Fachbuchhandlung Karl Krämer
Rotebühlstr. 42
70178 Stuttgart.
info@karl-kraemer.de
 
83,90 €
inkl. MwSt. und Versand nach Deutschland* ab € 50 Warenwert. 
Lieferzeit: 2-5 Werktage*
Beliebte Begriffe